RólunkIsmerős az a helyzet, amikor oviba viszed a gyerkőcöd, vagy mész bárhova és szembejön három másik kislány vagy kisfiú ugyanabban a ruhácskában, pólóban?

 

Két-két kisgyerkőc anyukájaként találkoztunk azzal az ötlettel, hogy egyedi ruhát készítsünk nekik különleges alkalmakra. Mivel mindkettőnk gyermekei imádnak rajzolni, így nem is volt kérdés, hogy mi lenne, ha a saját kreációikat viselnék, mi lenne ha a saját, színes fantáziavilágukat látnánk viszont ruháikon a mindennapokban! Az első prototípus elkészülése után Liza kislányom tapsikolva ugrált, amikor felvehette az első általa tervezett ruhácskát! Fiainkról pedig le sem tudtuk venni azóta sem a kisautós pólókat, amit saját maguk színezgettek! Persze az autók körvonalának megrajzolásában azért kellett némi anyuka segítség is☺ Barátaink, ismerőseink gyermekei is korosztálytól függetlenül lelkesen rajzolgatták az első skicceiket......így született meg a DREAM DRAW DRESS☺

Reméljük, hogy örömet csalhatunk a TE gyermeked arcára is azzal, hogy garantáltan egyedi tervezésű, különleges ruhadarabját hordhatja általunk!


Judit Eszter

egyedi

sajáttervezésű

különleges

© 2024 Dream Draw Dress. Minden jog fenntartva.